Ceylan Biz Belediyeciliğin Kitabını Yazdık”

Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklandığından bu yana, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam eden Adem Ceylan Şentepe'de çok sayıda vatandaşla buluştu.

Magazin 1.02.2014 07:42:49 0
Ceylan  Biz Belediyeciliğin Kitabını Yazdık”

Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklandığından bu yana, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam eden Adem Ceylan Şentepe’de çok sayıda vatandaşla buluştu. Düzenlenen programa Ankara Milletvekili Seyit Erçelik, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can başta olmak üzere çok sayıda davetli, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Adem Ceylan’a destek vermek için salondaki yerlerini aldılar.

Adem Ceylan Salondaki konuklara hitaben yaptığı konuşmada 28 yıllık kamu hayatının 20 yılını belediyecilikle geçirdiğini, Türkiye’de ki birçok belediyenin teftişini, denetimini, incelemesini yaptığını belirterek belediye başkanlarının, personellerinin eğitimini, belediye kanunun yazımını, çizimini her şeyini yaptığını söyledi. Ceylan sözlerine şöyle devam etti. “Hani bir söz vardır ya Belediyeciliğin kitabını biz yazdık diye, evet biz belediyeciliğin kitabını yazdık. Belediye başkanları el kitabı ve belediyecilikle ilgili birçok makale yayınladık. Biz bu işin hukukunu da biliriz, uygulamasını da biliriz. Hangi vatandaşın hangi sıkıntıları yaşadığını devletten ne istediğini biliriz.”

Ceylan görev süresinin son sekiz yılını geçirdiği İl Özel İdare Genel Sekreterliği döneminde Ankara’nın 25 ilçesine, 960 köyüne, Ankara’nın 4 860 000 nüfusuna hizmet ettiklerini belitti. Bu görev süresi boyunca yol, su, kanalizasyon, okul, sağlık ocağı, spor tesisi ve birçok hizmet yaptıklarını, bu hizmetin zaten yapılması gereken olduğunu söyleyerek millete kapılarını açtıklarını elini tuttuklarını dertlerini dinlediklerini, önemli olanında bu olduğunu belirtti.

Adem Ceylan “30 Mart akşamı saat 22’de zaferimizi ilan ederek Yenimahalle Belediyesine Ak Partinin bayrağını dikeceği, bu bizim için millet meselesidir, bir namus borcudur” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


39.8° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75